Bmw lengőkar és minden egyéb alkatrész a német márkához

A lengőkaros felfüggesztési rendszer a járművekhez a tömeg csökkentésére szolgál azáltal, hogy csökkenti a lengőmechanizmus terhelését és csökkenti a helyet a jármű közepe közelében. A lengőkar a jármű karosszériájának oldalsó forgótengelyéhez van rögzítve, és egy lengéscsillapítója van, amelynek alsó vége a lengőkar alsó részéhez csatlakozik.

Bmw lengőkar vásárlása az alkatreszek.hu-n! Ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a bmw lengőkar kínálatot az árakkal együtt. Egy elülső lengéscsillapító a lengőkar felső részéhez van rögzítve, egy második lengőkar pedig a jármű karosszériájának egy részéhez van rögzítve a forgótengelyhez és az első lengőkarhoz képest lentebb. Az első lengéscsillapító lengési sugarát alkotó első tengely és a második lengőkar feszítési iránya mentén futó második tengely által alkotott R szög úgy van beállítva, hogy az áthaladjon 90°-ban. Hagyományosan a jármű lengőkaros felfüggesztési rendszere tartalmaz egy lengőkart, amelynek az egyik végén egy jármű kereke van megtámasztva, és amely a másik végén a jármű karosszéria oldali forgótengelyéhez van rögzítve.

A fent ismertetett lengőkaros felfüggesztési rendszerrel az is lehetséges, hogy az első lengőkar feletti láncszemet a lengőkar fölé helyezzük úgy, hogy a második lengőkar fölé nyúlik. Ily módon lehetséges a jármű karosszériája számára nagy hasmagasság fenntartása. Ezenkívül megakadályozható, hogy az esővíz, sár stb. befolyásolja az első láncszemet. Abban az esetben azonban, ha az első lengőkar felett van elrendezve, mivel a jármű közepe körül a forgótengely feletti térbeli kapcsolat és a megfelelő láncszemekből álló összekötő mechanizmus tervezési szabadsága korlátozott, ez a lengőkar felett van. Amennyiben ön is lengőkart keres, itt a helye nálunk az alkatreszek.hu-n.