Belátásvédő fólia az ablakfoliaguru.hu webáruháztól!

Ha nem szeretnénk, hogy bárki is megzavarja otthonunk nyugalmát kiváncsi pillantásával, akkor kénytelenek vagyunk tenni valamit a láthatóság ellen. Ennek több módja van, de talán a legesztétikusabb és legegyszerűbb módja ennek a belátásvédő ablakfólia.

Belátásvédő ablakfólia – Manapság számtalan módon el tudunk rejtőzni a világ elől otthonunkban. Például redőny vagy reluxa alkalmazásával. Viszont ezek nagy hátránya, hogy bár mások nem látnak be otthonunkba, mi se látunk ki. Ellenben a belátásvédő fólia részlegesen vagy teljesen képes megszüntetni a belátást, így az intim pillanatok megmaradnak a négy fal közt. A belátásvédő fóliát alkalmazhatjuk orvosi rendelőkben, irodákban, kozmetikai helyiségekben, tehát a szolgáltató iparágban és természetesen otthonunkban is. Használatával nem kell attól tartanunk, hogy az utcáról vagy a szomszéd házból bárki lát minket. A lakásból tökéletesen kilátunk, ellenben kintről nem látnak minket. Amiatt sem kell aggódni, hogy a fólia elsötétítené a szobát, ugyanis a fényt átengedi, ezért nem lesz sötét a helyiségben.

A belátásvédő ablakfóliának köszönhetően sokkal felszabadultabbak, nyugodtabbak leszünk saját otthonunkban, abban a tudatban, hogy senki sem figyel minket. Arra kell csak ügyelni, hogy éjszaka megváltoznak a fény viszonyok, így szükség lehet egyéb betekintésgátló eszközökre. Szerencsére vannak olyan fóliák is, melyek megakadályozzák a belátást éjjel-nappal. Ezek az úgy nevezett egynemű homokfúvott belátás elleni fóliák. Ezeket irodai vagy banki térelválasztókon is előszeretettel alkalmazzák, ugyanakkor akár otthon is használható, például a fürdőszobában. Bővebb információkért látogasson el az ablakfoliaguru.hu webáruházba, ahol a teljes kínálat is megtekinthető!