Banner akkumulátor ismertető

A Banner akkumulátorokat sokan ismerik és kedvelik. A márka a mai napig összes akkumulátorát Ausztriában készíti. Ettől függetlenül Európában a Banner az egyik legnépszerűbb márka, mindenütt vásárolják termékeit. A Banner akkumulátorok esetében nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre a gyártók, így az akkumulátorokat a legmodernebb technológiák felhasználásával készítik.

Banner akkumulátorok legfőbb ismérve a kiváló minőség! Aki nem csak az árat nézi, hanem fontosnak tartja a minőséget és a hosszú élettartamot, annak a Banner akkumulátor az ideális választás. A Banner kiváló minőségű akkumulátorokat gyárt, azonban ennek ellenére nem elégszik meg a jelenlegi helyzettel, folyamatos fejlesztések által igyekeznek még jobb minőségű termékeket készíteni és minél inkább kielégíteni a vásárlók igényeit. A hatékonyság növelése érdekében a Banner akkumulátorok automatizált gyártósoron készülnek szigorú minőségirányítás, illetve a környezetvédelmi előírások figyelembe vétele mellett. Jól mutatja, mennyire jelentős márkáról van szó, hogy számos díjat elnyert már, többek közt a DaimlerChrysler Austria, valamint az AUFuchs DI AG díjakat. A Banner olyan jelentős autóipari gyártók beszállítója, mint a DaimlerChrysler, a Jeep, a MAN, az AUDI vagy a Volkswagen.

A Banner vállalatot 1937-ben Artur Bawart alapította a vorarlbergi Rankweilben. A Banner az osztrák akkumulátor gyártók közül kitűnik, hiszen ez az egyetlen nemzetközi szinten elismert osztrák akkumulátor márka. A Banner folyamatosan igyekszik jobbá vélni és eleget tenni a vásárlók elvárásainak. Ha Ön is bizalmat szavaz a cégnek és szeretne gépjárművébe Banner márkájú akkumulátort vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tájékozódjon!