Bajnai Nóráról mindent megtudhat

Valljuk be, hogy napjainkban sportolónak sem könnyű lenni, ugyanis nagyon nagy terheket ruháznak rájuk. Így egyre gyakrabban fordulhat az elő, hogy segítségre lehet szükségük.

Bajnai Nóráról mindent megtudhat, ha bajnainora.hu oldalra kattintva. Bajnai Nóra Katalin sportszakpszichológusként fejezett 2013-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján. Az mellett, hogy tudatosan készült mindig is a pszichológus szakmára, teljes mértékben átlátja a sportolók mindennapjait. Ugyanis 15-ig sportolt versenyszerűen. Így számára sem újdonság a mindennapi nyomás, amely a sportolókra nehezek. Attól függetlenül, hogy élsportoló vagy amatőr attól függetlenül jelentkezhetnek olyan mentális és pszichés problémai melyek befolyásolhatják a teljesítményét, de a mindennapjait is egyaránt. A szolgáltatások között megtalálható a pszichológiai tanácsadás, a nevelési tanácsadás, az iskola és óvoda választás, tanulás és beilleszkedési zavarok kezelése, társas és kommunikációs készségfejlesztés, pályaválasztási tanácsadás, életvezetési tanácsadás, autogén tréning, relaxáció-imagináció, kapcsolati tanácsadás, stresszkezelés-konfliktuskezelés, illetve a burn out tanácsadás is.

Az mellett, hogy az elméleti tudást maximálisan elsajátította, nagy mértékben arra törekedett, hogy kutatómunkákat végezzen és szakmai tapasztalatokkal is bővelkedjen. Így a tanulmányait követően egy szakpszichológus képzésen vett részt, melyen szintén sikeresen megszerezte a diplomát. Ám a tanulmányai közben mindvégig gyermek és felnőtt sportolók segítségére áll, hogy pszichés-mentális vezetéssel segítse őket. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, akkor forduljon hozzá bizalommal.