Az M4sport csatorna műsorai

Számos életleckéje van a sportolásnak, és ugyanezeket a leckéket a sport nézésével is meg lehet tanítani. Az olyan tanulságok, mint a sportszerűség, a csapatmunka és a kemény munka csak néhány ezek közül. Amikor gyermekével TV-t néz, vagyis pontosabban sportcsatornákat néz, mutasson meg a gyerekeknek olyan helyzeteket, amikor a sportolók győznek és vesztenek.

M4sport műsor megtekinthető a musor.tv weboldalra látogatva tehát keressen fel minket bátran és itt megtalálhatja a teljes heti m4 sport műsort is. Gyermekei figyelik, hogyan szurkol, és hogyan beszél ön a másik csapatról. Ne felejtse el figyelni a nyelvet – nem akarja, hogy utánozzák a szavait vagy a rossz viselkedést a nappaliján kívül. A sport nagyszerű lehetőséget kínál arra is, hogy gyermekeinkkel beszélgethessünk a csapatmunka és a kemény munka fontosságáról. Beszélhet a nagynyomású helyzetekről és arról, hogy a sportolók hogyan kezelik ezeket, és hogyan készülnek fel majd gyakorolnak a meccsek előtt, hogy folyamatosan fejlődjenek. A sportcsatorna a gyerekek számára kiválóan megtaníthatja a szabályokat és a stratégiát. Mindig szórakoztató a gyerekeinkkel stratégiázni, úgyhogy gondolkodjon és beszéljen velük arról, hogy ők mit csinálnának ha ők lennének az edző vagy éppen a bíró helyében.

Amennyiben többet szeretne megtudni arról, hogy miért érdemes sportcsatornákat nézni, vagy megtekinteni az m4 sport teljes heti műsorát, nem kell mást tennie, mint benézni a musor.tv weboldalra és akár egész hétvégéig megnézheti, hogy milyen műsorok lesznek majd az m4 sporton és milyen sportokat követhet figyelemmel. Weboldalunkon más sportcsatornák után is nézhet, ha az m4 sporton kívül más csatornák is érdekelnék. Weboldalunkon megtudhatja majd, hogy melyik sporteseményt közvetítik HD felbontásban.