Autómentő szolgáltatás esetén forduljon a Kocsiguru Kft.-hez

Napjainkban nagyon sokaknak van autója és a sajnos előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor autómentésre van szükség. Mindannyian tudjuk, hogy a téli időszakokban például a vezetési viszonyok nagyon sok szempontból rosszabbak, mint a melegebb hónapokban. Minden sofőrnek figyelmesebbnek kell lennie és gyakran más vezetési technikákat alkalmaznia, ahhoz, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen.

Autómentő a nap huszonnégy órájában . A Budapesti központtal működő autómentő szolgálat, a Kocsiguru Kft. már több éve működik sikeresen. Probléma esetén a város több pontjáról is tudnak az Ön számára autómentőt indítani, így az Önhöz legközelebb eső autómentő a legköltséghatékonyabban és leggyorsabban tudja majd elvégezni a feladatát. A hét bármely napján, a nap huszonnégy órájában belföldön és külföldön egyaránt hívhatja az autómentő diszpécserszolgálatot, akik folyamatosan kapcsolatban állnak a sofőrökkel, így a megrendelés leadása után öt percen belül elhagyják a bázist. Budapest egyes területein akár 15 percen belül is kiszállnak, egy fél óra alatt pedig a budapesti címek kilencven százalékát elérik.

Autómentésre természetesen nem csak télen van szükség, hiszen bármikor történhetnek olyan problémák, melyek miatt ki kell menteni egy autót. Az itt dolgozó sofőrök már több mint tíz éve dolgoznak a szakmában, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban orvosolják a problémát. A szakemberek nem csak az autókhoz értenek, hanem a balesetes, karambolos gépjármű sérültjeihez is megértéssel fordulnak. Emellett segítenek az ügyintézésben is. Mindenképp érdemes a Kocsiguru Kft.-hez fordulni ha autómentésre van szükség. Autómentéssel kapcsolatosan hívja a +36 70 606 5535-ös telefonszámot és az itt dolgozók mindenben segítenek majd Önnek.