A vízszivattyú vásárlás online a legegyszerűbb

A vízszivattyú elengedhetetlen az autó működéséhez, mivel biztosítja, hogy a hűtőfolyadék mozogjon a motorblokkon, a tömlőkön és a hűtőn, és fenntartsa az optimális üzemi hőmérsékletet. A hajtótengelyt egy szerpentin szíj (más néven kiegészítő öv) hajtja meg a főtengely-szíjtárcsáról.

A vízszivattyú vásárlás online a legegyszerűbb, hiszen itt csak kiválasztja autójának márkáját, évjáratát és adatait, a szűrőnk pedig már ki is adja önnek a vízszivattyú találatokat, így nem tart sokáig a keresgélés. Teljes vízszivattyú kínálatunkat megtalálhatja az alkatreszek.hu weboldalon. Egy autó vízszivattyúja centrifugális erővel mozgatja a lehűtött vizet az autó motorjába – vagy inkább a vízhengerbe, amely a motor hengerei körül található, ahol az égési folyamatok zajlanak. Miután a víz elfolyt a motor körül, tömlők elvezetik a hűtőhöz, általában az autó elején, ahol a vizet a levegő mozgása révén hűtik az alkatrészek. Ezután kilép a hűtőből és visszafolyik a vízszivattyúba, ahol a folyamat újraindul.

A szivattyúból származó vízszivárgás jele lehet annak, hogy a tengelytömítés vagy a szivattyú és a motor között elhelyezett tömítés meghibásodott. Ha a tengelytömítés a probléma, akkor a teljes szivattyút ki kell cserélni, ilyenkor pedig bátran forduljon hozzánk az alkatreszek.hu weboldalon hiszen itt megtalálhatja a szükséges vízszivattyú alkatrészeket méghozzá a legolcsóbban. Kérdéseivel bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz és csapatunk minden kedves érdeklődőnek választ ad majd. Weboldalunkon más alkatrészeket is találhat majd mindenféle autómárkához, ráadásul keresőnk rendkívül egyszerűen használható. A házhozszállítást csapatunk a lehető legrövidebb idő alatt elvégzi, hogy önnek ne kelljen sokat várnia alkatrészekre.