A Pine felnőtt inkontinencia fekvő beteg pelenkák rendkívül szivárgás mentesek

A felnőtt pelenka egy pelenka, amelyet egy csecsemő vagy kisgyermek testénél nagyobb testű személy viselhet. A pelenkák szükségessé válhatnak olyan felnőttek számára, akik különböző állapotokkal küzdenek, például inkontinencia, mozgáskorlátozottság, súlyos hasmenés vagy demencia. A Kartaltex Group Magyarországi kizárólagos importőr ha ezekre a termékekre kerül a sor.

Pine felnőtt inkontinencia fekvő beteg pelenkák rendkívül szivárgás mentesek ezért érdemes kipróbálni őket. A pinesmart.hu weboldalon kedvezményes áron megrendelheti ezeket tehát érdemes ide kattintani, ha megtekintené Fresh Mesh, Mors, Wipest termékeinket.  A felnőtt pelenkák különféle formában készülnek, beleértve a hagyományos gyermek pelenkákra, alsónadrágokra és egészségügyi betétekre emlékeztető párnákat (más néven inkontinencia betéteket). A felnőtt pelenkák piacának nagysága 2016-ban 9,8 milliárd dollár volt.  Azoknál az embereknél, akiknek olyan betegségei vannak, amelyek vizelet- vagy ürülék inkontinenciát okoznak nekik, gyakran pelenkára vagy hasonló termékre van szükség, mert nem képesek kontrollálni a hólyagjukat vagy a belüket. Az ágyban fekvő vagy kerekesszékes emberek, beleértve a jó bél- és hólyagszabályozást is, pelenkát is viselhetnek, mert nem képesek önállóan hozzáférni a WC-hez.

A kognitív fogyatékossággal, például demenciával küzdőknek pelenkára lehet szükségük, mert előfordulhat, hogy nem ismerik fel a WC-re menés szükségességét. Az abszorbens inkontinencia-termékek sokféle típusban kaphatók, mindegyik változó kapacitással és mérettel. A legnagyobb fogyasztott termékmennyiség az alacsonyabb nedvszívó képességű termékek körébe tartozik, és még felnőtt pelenkák esetében is a legolcsóbb és legkevésbé nedvszívó márkákat használják. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a pinesmart.hu weboldalt.  A forgalmazó Kartal Murat az ügyvezető tulajdonos a cégnél, ahol ezek a minőségi termékek készülnek.