A legjobb minőségű Opi gél lakk online!

Csodálatos árnyalatok, nagyszerű tartóképesség, könnyű felhordás. Ezek a legendás OPI körömlakkok, amelyekkel saját otthona kényelmében érhet el egy szalonszerű manikűrt. Bővebben a lakkokról weboldalunkon olvashat majd.

Opi gél lakk rendelhető a probeauty.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és válogasson kedvére a szebbnél szebb színek kínálatában. A márkát George Schaeffer alapította 1981-ben Los Angelesben. Kezdetben a fogászati ​​anyagokra összpontosított, de hamarosan észrevette a fogászati ​​és körömtechnikában használt anyagok közötti hasonlóságokat, amelyek inspirálták az első akril rendszer kifejlesztésére. Az első OPI akril lakk körömszalonok számára készült, de idővel az OPI lakkok is megtalálták a helyüket a világ kozmetikai arzenáljában. Az OPI körömlakkok olyan sztárok kedvencei, mint Serena Williams, Katy Perry, a Kardashian nővérek, Gwen Stefani vagy Mariah Carey, és minden bizonnyal az Ön kedvence is lesz. Válogasson a sokféle szín közül. Melyik stílust részesíti előnyben? Az OPI Infinite Shine, az OPI Gelcolor lakkjait vagy más termékek után nézne?

Készítse el a tökéletes manikűrt az OPI körömlakkal! A professzionális formula akár 7 napig is kitart, a speciális ecset pedig megkönnyíti a felvitelt. A csillogó szemcsés bevonat ragyogó fényt kölcsönöz a körmöknek. Alkalmazza az első réteget a köröm közepére, majd az egyik és a másik oldalra. Vigye fel a második réteget, és várja meg, amíg megszárad. A legjobb eredmény érdekében használja az OPI Natural Base Coat terméket (előtte, az extra erősség és a védelem érdekében) és az OPI Top Coat-ot (utána, az erő és az extra fényesség érdekében). Amennyiben többet tudna meg ezekről a termékekről vagy megtekintené készletünket, keresse fel a probeauty.hu weboldalt.