A hangyakolóniák eltüntetése hangyariasztó segítségével

Talán néhányan nem tudják, hogy a hangyaboly kifejezés egyaránt utal a közösségalkotó rovarokra és a telephelyükre is, így az érthetőség kedvéért általában a hangyaközösséget kolóniáknak nevezik, míg a lakhelyüket fészeknek. Ezek az apró lények azonban rendkívül sok bosszúságot képesek okozni.

Viszont hangyariasztó alkalmazásával könnyedén megfékezhető a kolóniák „támadása”. Magyarországon a legelterjedtebb hangyafajok a fáraóhangya és a házi hangya. Megelőzésük gyakorlatilag lehetetlen. Azonban, ha felüti fejét a hangyabaj, azonnal orvosolni kell. Erre nyújt kiválóan hatékony megoldást a sunikft.hu webshopról beszerezhető hangyariasztó. Házon belül a port érdemes használni, melyet vagy a fészekbe vagy a vonulási útvonalra kell szórni. Vizes oldatként is alkalmazható, ez esetben a hangyafészekbe kell önteni a folyadékot, s a probléma rendkívül gyorsan megszűnik.

Azonban a hangyák nem csak a házban okozhatnak kellemetlen pillanatokat, hanem a veteményesben is. Kedvenc csemegéjük magas cukortartalma miatt, a mézharmat. Ezt az áttetsző cukorbombát különböző apró rovarok (például tetvek) állítják elő növényi nedvek szívogatásával, majd kiválasztással adják le magukból. A hangyák szinte ösztönzik a tetveket, hogy minél több mézharmatot bocsássanak ki, ezzel azonban súlyos károkat okozhatnak a növényen, hisz a tetű lepte saláta és egyéb zöldség ily módon fogyaszthatatlanná válik. Aggodalomra azonban semmi ok! A sunikft.hu oldalról megvásárolható hangyariasztó készülék gyors problémamegoldást garantál. A napelem segítségével működő szerkezet ellenáll hónak, esőnek, így abszolút kültéri megoldás. A hangyariasztó eszköz bizonyos időközönként hangjelzést bocsát ki, mellyel rezgéseket küld a talajba. Ezeket a rezgéseket a hangyák elkerülik, mivel számukra ez ismeretlen veszélyforrás, így inkább máshol keresnek maguknak fészekhelyet. Abszolút gyorsan megtérülő befektetés, hiszen mindenki a maga ellátásáért dolgozik kiskertjén, nem pedig hangyaetetés céljából. Szerezze be mielőbb a hangyariasztó készüléket, hogy élvezhesse munkája gyümölcsét, zöldségét!