A Ford Üzleti Szolgáltató Központja Budapesten

Nagyon jó hír, hogy hazánkban egy újabb autógyártó óriás fog letelepedni. Magyarország külgazdasági és külügyminisztere, Szijjártó Péter, és a Ford autógyártó igazgatója, Molnár Viktor ünnepélyesen megnyitotta a budapesti Váci Greens irodaházban a Ford Motor Company vadonat új Üzleti Szolgáltató Központját szeptemberben. A Ford ezzel a központtal együtt már nemcsak egy, hanem két budapesti és egy szentendrei helyszínen létezik Magyarországon.

Keressen bennünket itt és mindent megtudhat az új Ford központról. A Ford ezzel az új irodával már 500 munkaerőt tart fenn pénzügyi, gyártástervezési, termékmenedzsment és sales pozíciókban, így a legtöbb munkaerő profi és magasan képzett. Az is biztató, hogy a vállalat bejelentése alapján év végére már a 600 főt is át fogja lépni ez a szám. A hosszútávú tervek szerint pedig 2019 végére már 700 főt szeretnének felvenni többségében diplomás, több nyelvet beszélő fiatalokat. Az amerikai óriás Magyarországon már nyolc éve folyamatos bővülést mutat be. A HR iroda megalapítása már régóta tervezett volt, főleg a Business Fitness része, mivel a budapesti iroda mellett még két más ilyen központot szeretnének létrehozni.  

A másik két központ helyszíne is fix már: egy irodát szeretnének Mexikóban, egyet pedig Indiában szeretnének megnyitni. A vállalat így teljesen le fogja fedni az érdekeltségébe tartozó területeket és célközönséget, ezzel is növeli az üzleti hatékonyságát. A Ford által leadott közvetlen vagy közvetett megrendelések a hazai GDP 1,7 százalékát, azaz körülbelül 580 milliárd forint forgalmat teremtenek. Ennél az adatnál már csak egy árulkodóbb van, mégpedig az, hogy a Ford beszállítói manapság közel 69 ezer embert látnak el állandó és fix munkahellyel. Nézzen be hozzánk ha többet szeretne megtudni erről.