A csomagok kézbesítésének határideje futárszolgálat alkalmazása esetén

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy manapság az egyik leggyorsabb csomagküldő szolgáltatás a futárcégek által van biztosítva. Az ország bármely pontján 1-2 munkanapon belül kézhez kaphatjuk a csomagunkat.

A csomagok kézbesítésének határideje futárcégektől függően változhat. A Mixpakk futárszolgáltatás háztól házig szállítja a csomagokat, illetve Pick Pack pontra a megrendelő igényei szerint. A Pick Pack pontok használata nagyban megkönnyíti a futárok és a megrendelők dolgát is. Sokszor kellemetlenségbe ütközhetünk, hogy várnunk kell a futárt, hogy átvegyük a csomagot. A csomagautomaták alkalmazásával a kézbesített csomagok átvevésére 10 napunk van. Az mellett, hogy praktikusabb még olcsóbb is az effajta csomagkézbesítés. Amennyiben házhoz kérjük, a csomagot a futárszolgálat a kézbesítés előtt egy nappal értesít bennünket SMS-ben vagy e-mailben, hogy mikorra várhatjuk a csomagunkat. Az egész ország területén akár már 1-2 napon belül a Mixpakk futárszolgálat kiszállítjuk a megrendelt csomagot.

Amennyiben külföldre küldi, vagy onnan várja, a csomagot az 2-5 munkanapot vehet igénybe pl. Ausztria, Románia, Szlovákia esetén. Viszont ha Németországról vagy Csehországról van szó, akkor akár 3 nap is elegendő a csomag kézbesítésére. A minden Mixpakk futárszolgálat által feladott csomagot elektronikus etikettel látunk el, így bármikor nyomon követheti a csomag hol tartózkodását. A Mixpakk futárcég minden feladott csomag után automatikusan 50.000 Ft garanciát válla. Abban az esetben, ha nem érkezik meg időre a feladott csomag, akkor a szabályzatban feltüntetett, határidőn belül panaszt tehet az ügyfélszolgálatunknál telefonon vagy e-mailben. A csomagküldés szabályzatát elolvashatja a www.mixpak.hu weboldalán.