A csomagküldő felelőssége fontos mindkét fél érdekében

Csomagként ma már szinte bármit feladhatunk, melyet nem tilt a szabályzat. Ennek függvényében, a csomagok értéke igen magas is lehet, melyért felelősséggel tartozik a szolgáltató.

A csomagküldő felelőssége fontos, hiszen ezen alapszik, hogy elnyerik-e az ügyfelek bizalmát, vagy másik szolgáltatót választanak. Annak érdekében, hogy a csomagok mindig biztonságban megérkezzenek mindig nagyon fontos, hogy a feladó gondosan csomagolja be a küldeményt. Hiszen, ha sérült, vagy nem túl biztonságos csomagolásban adjuk fel a küldeményünket, akkor könnyen megtörténhet, hogy a tartalma sérülhet. Amennyiben törékeny a csomag tartalma, akkor mindig fokozott figyelemmel járunk el, mind a csomagolás, mint a futárcég munkatársa által és külön hívjuk fel a figyelmét, arra, hogy törékeny tartalommal van ellátva. A futárcégek által szállított csomagok a csomag értékétől függetlenül, mindig fel vannak biztosítva, így esetleges kár esetén a biztosító felel a csomagokért.

Külön felhívjuk a figyelmét arra, hogy a csomagtartalmát még, akkor ellenőrizze le, amennyiben teheti, még a futár jelen van. Hiszen attól függetlenül, hogy a csomagolás nem sérült, lehet, hogy maga a tartalom igen, melynek már megint más a felelőse. Ilyen esetekben, mindig a webáruházakhoz kell fordulnunk, hiszen ez már az Ő hatáskörükbe tartozik. Amennyiben szeretne még több információt nyerni ezzel kapcsolatban, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, ahol bővebb információval rendelkezünk. Illetve elérhetőek vagyunk még a +36 70 336 6029-es telefonszámon, vagy az info@mixpakk.hu e-mail címen. A weboldalunkat a mixpakk.hu oldalára kattintva találja. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi Önökért vagyunk!